RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann skadd i eksplosjon på Eidsnes

Sist oppdatert:
Eidsnes (NTB): En mann i 40-årene fikk kraftige brannskader etter en stor brann og flere eksplosjoner på Eidsnes i Sula kommune lørdag.

Politiet fikk lørdag ettermiddag melding om at det brant ved et gartneri på Eidsnes, og at det hadde vært flere mindre eksplosjoner på stedet. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at brannen brøt ut etter bruk av en vinkelsliper.

- Det er blitt gjort arbeid på en gammel bil, hvor det er blitt brukt en vinkelsliper. Denne har slått gnister og startet brann. Ettersom det har stått noen gassflasker i bygningen, har dette siden ført til eksplosjoner, fortalte operasjonsleder Leif Arne Valderhaug ved Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Brannen var lørdag ettermiddag slukket og under kontroll, og ingen flere personer kom til skade, opplyste politiet.

Ifølge Valderhaug er det for tidlig å si noe om de materielle skadene. Flere bygninger er imidlertid rammet, og minst en av bygningene ble overtent.

AMK-sentralen ved Ålesund sykehus opplyste lørdag kveld at 40-åringen har fått moderate brannskader i ansikt og hode og på begge hender. Mannen er blitt innlagt ved sykehuset, men situasjonen anses som avklart. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere