*Nettavisen* Nyheter.

Mann skal ha onanert inne på treningssenter - ble utestengt på livstid

- Forferdelig oppførsel!

21.05.19 20:16

En mann har fått medlemskapet sitt på et treningssenter i Sør-Afrika terminert for livstid etter at han skal ha onanert foran en kvinne.

Se video av hendelsen øverst i saken.

Episoden utspilte seg på et Virgin Active-treningssenter i Stellenbosch, en 45 minutters kjøretur fra Cape Town, og ble fanget opp på film av en annen person på senteret.

Mannen, som ble tatt i å onanere i nærheten av en kvinne som utførte knebøy, skal nå ha blitt bannlyst fra treningssenteret på livstid, skriver blant annet britiske Metro og sørafrikanske Eyewitness News.

- Forferdelig oppførsel

På videoen som avslørte hendelsen kan man se mannen sitte på en treningsmatte like ved kvinnen.

Mens han bruker telefonen sin med den ene hånden, ser den andre ut til å bevege seg kraftig under shortsen. Over fanget har han plassert et håndkle.

Personen som postet videoen på Twitter tagget Virgin Actives konto for å få oppmerksomheten til treningssenteret.

- Jeg vil at denne mannens ansikt skal gå viralt. Dette var på Virgin Active i Stellenbosch @VirginActiveSA. Rett og slett forferdelig oppførsel, skriver brukeren.

- Utestengt fra alle sentre

Lokal media forteller at Virgin Active svarte på hendelsen ved å handle umiddelbart mot mannens «uetiske oppførsel», og som en konsekvens ble medlemskapet hans terminert.

En talsmann for treningssenterkjeden la til at han har blitt ilagt utestengelse på livstid fra alle deres forskjellige sentre på grunn av klippet.

Det er ikke klart om videoen har blitt rapportert til politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag