RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann skutt av politiet utenfor Göteborg

Sist oppdatert:
En svensk politipatrulje åpnet ild mot to menn som angrep dem i Alafors utenfor Göteborg natt til tirsdag. En mann ble skutt.

Politiet hadde rykket ut til et gammelt bryggeri etter meldinger om skuddløsninger og biler i høy hastighet. En av politienhetene som kom til stedet ble angrepet av to menn, og skjøt mot angriperne, skriver Aftonbladet.

– Enheten skjøt mot en av personene som også ble truffet. Han ble hentet ut med helikopter. Jeg håper det går bra med ham, men kjenner ikke tilstanden, sier Johan Ljung i Västra Götaland-politiet.

De to mennene i 35-40-årsalderen skal ha gått til angrep på politiet med provisoriske våpen, skriver Göteborgs-Posten.

Politiet har sperret av et stort område i Alafors og leter etter både gjerningsmenn og eventuelle ofre i den første skuddløsningen. De to mennene som angrep politiet er pågrepet, foreløpig mistenkt for drapsforsøk og vold mot offentlig tjenestemann.

Ifølge Göteborgs-Posten er dette det 26. tilfellet av skuddløsninger i offentligheten i Göteborgs-området så langt i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere