*Nettavisen* Nyheter.

Mann skutt i Selbu

Foto: Scanpix

Politiet ber om tips etter skyteepisoden der en mann skal ha blitt skutt i armen.

20.05.11 10:25

Fredag 20. mai klokken 00.34 ringte en mann (60) politiet og fortalte at han var skutt på og truffet, det fremkommer av en pressemelding fra politiet. Skyteepisoden skjedde på riksvei 705 i Selbu kommune, sør for fylkesgrensen mot Nord-Trøndelag. Mannen opplyste at skuddene ble avfyrt fra en parkert bil, trolig en svart Toyota Landcruiser eller lignende bil. Mannen ble fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim med skuddskade.

- En alvorlig sak
Ifølge Adressa.no skal mannen ha blitt truffet flere ganger i armen, men det skal stå bra til med ham etter forholdene. Mannen skal ha vært alene i bilen da hendelsen inntraff.

- Dette er en veldig alvorlig sak. Vi søker aktivt i området, og har gjennomført en væpnet aksjon. Flere biler er blitt stanset. Vi sjekker åsted og har snakket lenge med personen som har blitt skutt, uttalte operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt Berglund til avisen i natt.

Ønsker tips fra publikum
Politiet iverksatte øyeblikkelig operative og etterforskningsmessige tiltak. Kriminalteknikere har arbeidet på åstedet for sikring av spor. Etterforskningen er i en tidlig fase og foregår med bred front. Ingen er pågrepet eller mistenkt i saken så langt.

Politiet ønsker tips fra publikum på observasjoner som kan settes i forbindelse med hendelsen.

- Har satt inn mer ressurser
- Vi har snakket med fornærmede, og har fått et bilde av hendelsen. Vi har satt inn mer ressurser i saken, så vi forventer å vite mer om hva som skjedde i løpet av dagen, sier fungerende stabssjef ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Per Einar Hollum, til Nettavisen.

Annonsebilag