Gå til sidens hovedinnhold

Mann skutt på restaurant - to personer pågrepet og siktet for drapsforsøk

To menn pågrepet og siktet for drapsforsøk i Stavanger.

En mann i 20-årene ble like før midnatt skutt inne på restauranten Los Tacos i Stavanger sentrum. Han overlevde og er innlagt på sykehus i Stavanger.

Ved 07-tiden fredag opplyste politiet i Stavanger at i alt to personer er siktet for drapsforsøk etter hendelsen og at én av dem på det tidspunktet fortsatt var på frifot.

- En mann som befant seg på stedet, er siktet for drapsforsøk. Mannen er avhørt. Politiet har siktet ytterligere en person for drapsforsøk, og denne personen leter vi etter. Begge de to siktede er i 30-årene og godt kjent for politiet fra tidligere, utalte politiadvokat Christine Kleppa i en pressemelding fredag morgen.

Like etter klokka 13 fredag ble den andre mannen som er siktet pågrepet, melder Stavanger-politiet.

- Skadene er alvorlige

Offeret jobbet på restauranten. Det skal ha vært avtalt et møte mellom ham og de to som nå er siktet etter restaurantens stengetid. Han ligger på sykehus og er foreløpig ikke avhørt.

- Skadene er alvorlige, uttalte politiadvokat Christine Kleppa til NTB fredag morgen.

- Like etter klokken 13 i dag ble den andre mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble skutt på Los Tacos like før midnatt pågrepet på et hotell i sentrum av byen. En annen mann var da som kjent allerede i politiets varetekt, siktet for samme forhold. Politiet har ingen ytterligere informasjon å dele akkurat nå, men kommer tilbake med mer så snart vi har anledning, skriver politiet i sin pressemelding.

Hadde stengt for gjester

Politiet fikk melding om hendelsen like før midnatt natt til fredag. De rykket ut til stedet, og i lokalene ble det funnet en skadd mann.

Utestedet hadde stengt for gjester tidligere på kvelden.

Fornærmede ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus med uavklarte skader.

Et vitne forteller til Stavanger Aftenblad at væpnet politi hadde satt opp sjekkpunkter flere steder i Stavanger sentrum natt til fredag. Der ble kjøretøy som passerte stanset og sjekket.

Kommentarer til denne saken