Mann slått i hodet med våpen i Østfold

En mann ble natt til lørdag slått i hodet med et skytevåpen i Sarpsborg. Politiet pågrep utover natten to menn og beslagla våpen.

18.04.15 09:44

Politiet fikk like etter midnatt natt til lørdag melding om at det var blitt benyttet skytevåpen i forbindelse med en uoverensstemmelse nær Sarpsborg sentrum. Den fornærmede 25-åringen er kosovoalbansk, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt.

Ingen ble truffet av skudd, men mannen ble slått i hodet med et skytevåpen.

– Han har fått behandling på legevakten, og har ikke alvorlige skader, sier Sandberg.

Politiet fant raskt fram til en bil som de antatte gjerningspersonene flyktet i. Bilen var forlatt, og gjerningsmennene hadde løpt til skogs. Det er ikke kjent hvorvidt eller hvordan de tre mennene kjenner hverandre fra før.

Store ressurser ble satt inn i jakten, med blant annet politihelikopter og politihunder fra Follo politidistrikt. To menn i 20-årene er pågrepet. En av dem gjemte seg i en stall. En annen hang i armene flere meter opp i et tre. Det er også gjort beslag av skytevåpen.

– Den fornærmede og de pågrepne vil avhøres. Taktisk og teknisk etterforskning pågår og vil fortsette utover lørdagen. Da vil vi komme til bunns i hendelsesforløpet, sier Sandberg. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.