Gå til sidens hovedinnhold

Mann slått med betalingsautomat

En krangel mellom ansatte i to ulike sightseeingselskaper endte med at den ene ble slått i hodet med en betalingsautomat.

OSLO TINGRETT: 22. juni i fjor endte de to bussjåførene i håndgemeng utenfor rådhuset. En 33 år gammel bussjåfør fra Skedsmo møtte nylig i tingretten sammen med en 18 år gammel mann fra Bydel Østensjø tiltalt for legemsbeskadigelse med farlig redskap.Bussjåførene var ansatte i hvert sitt konkurrerende busselskap som frakter turister rundt i Oslo sommerstid. 18-åringen jobbet som billettselger på bussen kjørt av 33-åringen.

Sjåførene hadde hatt en krangel forut for slåssingen som gikk på plassering av bussene utenfor cruisekaia. Det toppet seg utenfor rådhuset. Her gikk den 33 år gamle bussjåføren til angrep på den andre.

Ifølge tiltalen skal 18-åringen ha holdt den fornærmede bussjåføren mens 33-åringen slo han fire-fem ganger i hodet med en betalingsautomat.

I tingretten forklarte 18-åringen fra Bydel Østensjø at han forsøkte å gå imellom og skille de to. Retten trodde på dette og frifant 18-åringen.

33-åringen ble derimot dømt til 75 dagers fengsel og må betale den andre sjåføren 11.000 kroner i oppreisning og erstatning.