RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann spiste av ansiktet til ung kvinne

KANIBAL: På Sirhowy Arms Hotel i Argoed, i det sørlige Wales skal politiet ha skutt en mann med el-pistol da han spiste av ansiktet til en kvinne han hadde tatt med tilbake til hotellet.
KANIBAL: På Sirhowy Arms Hotel i Argoed, i det sørlige Wales skal politiet ha skutt en mann med el-pistol da han spiste av ansiktet til en kvinne han hadde tatt med tilbake til hotellet. Foto: Benjamin Wright
Sist oppdatert:
Kanibaldrap ryster den lille landsbyen i Wales.

Det var et fryktelig syn som møtte de ansatte ved Sirhowy Arms Hotel i Argoed sør i Wales da de brøt seg inn på et av rommene torsdag.

Der inne satt britiske Matthew Williams (34) og spiste av øyeeplet og halve ansiktet til en Cerys Yemm (22), skriver Daily Mail.

Døde på stedet

De ansatte ringte politiet, som skjøt Williams med en elektrisk støtpistol. Han ble først arrestert, men det ble kort tid etterpå umulig å få kontakt med ham og han ble erklært død.

Kvinnen døde også av skadene hun var blitt påført.

Williams, som også går under kallenavnet Fifi, skal ha møtt kvinnen i en bar kort tid før hendelsen.

Tok med seg kvinnen

Williams slapp ut av fengsel kun to uker tidligere, etter å ha sonet en dom på fem år for grov vold mot en tidligere kjæreste. Flere vitner Daily Mail har snakket med bekrefter at 34-åringen spiste deler av ansiktet til kvinnen.

Ifølge avisen skal Williams ha bodd på hotellet, og tatt med seg kvinnen tilbake dit. Da politiet kom skal han ha vært ruset på kokain. 

- Dette skjer i skrekkfilmer

En talsperson for politiet uttaler til The Mirror at de ble varslet om hendelsen like før klokken halv to om natten.

- Vi fikk telefon klokken 01.23 om at en mann angrep en kvinne på Sirhowy Arms Hotel. Da vi ankom var både kvinnen og mannen fortsatt på stedet, sier hun.  

Kathy Young, som er en venninne av Yemm, sier til Daily Mail at tankene hennes går til familien.

- Ingen skal gå gjennom dette. Dette er ting som skjer i skrekkfilmer, og ikke noe som skjer i hjembyen din, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere