*Nettavisen* Nyheter.

Mann stukket med kniv i Melhus

En østeuropeisk mann ble natt til søndag knivstukket og alvorlig skadd i Melhus. Flere personer er pågrepet av politiet.

22.11.15 08:37

36-åringen dukket opp på legevakten ved St. Olavs hospital like etter klokken 3.

– Det er brukt kniv og utdelt slag og spark. Han er utenfor livsfare, men det kunne gått verre, sier operasjonsleder Rune Brandmo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Ifølge avisen ble fem personer pågrepet. Politiet har foreløpig ikke fastslått de involvertes nasjonalitet, men alle er østeuropeere. Alle de pågrepne er siktet i saken.

– Vi har pågrepet en del folk som skal avhøres. Vi skal også snakke med knivofferet så fort det blir mulig, sier operasjonsleder Trond Volden til NTB.

Voldsepisoden har trolig funnet sted i en bolig i Melhus, men politiet er usikre på hva som har skjedd, annet enn at 36-åringen har vært utsatt for grov vold og blitt knivstukket.

En av de pågrepne personene mistenkes å være gjerningsmannen.

– Vi kjenner ikke til hva som har skjedd. Vi skal avhøre dem som er pågrepet, og i tillegg jobber vi på åstedet. Foreløpig har vi ikke funnet kniven som er brukt, sier Volden.

Ifølge politiet har språkproblemer vært en utfordring. Brandmo opplyser at de involverte også har kommet med feilaktige opplysninger til politiet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.