RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann testes for ebola i New York

En mann som nylig var på reise i Vest-Afrika, er innlagt på sykehus i New York med symptomer som har ført til mistanke om at han kan være smittet av ebola.

Leger ved Mount Sinai Hospital mener det er mest sannsynlig at mannen ikke har den fryktede sykdommen. Grundige tester blir likevel gjennomført for å finne ut hva som feiler ham.

Høy feber er et av symptomene som førte til mistanke om at han kan være smittet av ebolaviruset. Mannen ankom sykehuset mandag morgen lokal tid og er innlagt på isolat.

Fra før er det kjent at to amerikanske hjelpearbeidere er blitt smittet av ebola mens de har jobbet i områdene i Vest-Afrika som er rammet av sykdommen. En av dem er fløyet tilbake til hjemlandet og innlagt på sykehus i Atlanta, hvor han skal være på bedringens vei.

Den andre, en 59 år gammel misjonær, er ventet tilbake til USA tirsdag. Hun vil da bli innlagt på samme sykehus i Atlanta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere