RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann til sykehus med knivskader i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen (NTB): Én mann er brakt til Haukeland sykehus med knivskader i ansiktet og magen etter en knivepisode i Bergen. Politiet jakter på en gjerningsmann som muligens også er skadd.

Det var vitner som meldte fra om episoden ved Nygårdsparken klokka 20.46.

- De har meldt om to personer med knivskader i Parkveien. Én mann i 40-årene ble liggende skadet, mens den andre løp inn i Nygårdsparken. Vi er ute med store styrker og ser etter den andre personen, sier operasjonsleder Svein Lyssand i Hordaland politidistrikt til NTB.

Mannen som er fraktet til Haukeland sykehus, har skader i ansiktet og ryggen. Operasjonslederen har foreløpig ingen opplysninger om skadegrad. Ifølge Bergens Tidende skal det dreie seg om alvorlige skader.

- Mannen hadde ansiktet fullt av blod, og det var mye blod på bakken der den skadde mannen hadde blitt liggende, sier innsatsleder Rune Vedeler til avisa.

Vitnene har meldt at mannen som løp sin vei, hadde knivskader i ryggen. Politiet vet foreløpig ikke om de to har påført hverandre knivskadene, eller om det er andre personer involvert. Flere vitner var fredag kveld på vei inn til avhør i saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere