RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tiltalt for å ha prostituert ekskona

Oslo (NTB): En mann fra Midt-Norge er tiltalt for å ha forgrepet seg gjentatte ganger mot sin psykisk syke ekskone, samt for å ha organisert salg av hennes seksuelle tjenester.

Nå må mannen i 50-årene møte i retten, tiltalt for prostitusjonsvirksomhet etter å ha opprettet en falsk profil for ekskona på et datingnettsted og for å ha utnyttet hennes psykiske lidelse til å skaffe seg seksuell omgang. Mannen nekter straffskyld, ifølge VG.

Overgrepene skal ha skjedd over en nimånedersperiode fra juni 2011 til mars i fjor, blant annet i tiltaltes hjem og i en omsorgsbolig. Politiet mener mannen har utnyttet ekskonas sårbarhet og sin makt over henne.

Mannens forsvarer, advokat Steinar Wiik Sørvik, har ikke vært i kontakt med sin klient og kan foreløpig ikke si noe om hvordan han stiller seg til innholdet i tiltalen. Saken kommer for retten i januar neste år.

- Saken har selvfølgelig forverret situasjonen hennes vesentlig. Det er det ingen tvil om. Det er en veldig alvorlig tiltale, sier kvinnens bistandsadvokat Mette Skoklefald til avisa. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere