RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann tiltalt for overgrep mot datteren i ti år

Oslo (NTB): En Oslo-mann i starten av 40-årene er tiltalt for å ha misbrukt datteren seksuelt over en periode på ti år. Det var datteren som anmeldte saken.

Ifølge tiltalen skjedde overgrepene i perioden 2002 til 2012. Mannen har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i mars i fjor, skriver VG.

Han er tiltalt for incest, for voldtekt og for seksuell omgang med en person under 14 år og under 16 år, samt for mishandling av datteren og ektefellen.

Den nå 21-årige datteren anmeldte faren i fjor vinter. Ifølge VG har politiet biologiske spor funnet ved hjelp av hund på en madrass i datterens seng og i en bod. De mener disse kan knyttes til faren. Ifølge tiltalen skjedde overgrepene i familiens leilighet og utendørs i Oslo, samt i Thailand.

Den tiltalte faren nekter straffskyld.

- Han kjenner seg ikke igjen i anklagene, noe han har gjort rede for i utdypende forklaringer til politiet. Angående de biologiske sporene som er funnet, så sier han at han ikke vet hvor de stammer fra, sier forsvareren hans, advokat Waqar Aslam Malik. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere