Mann truet med hagle i leiligheten

RYKKET UT: Politiet rykket tirsdag kveld ut med flere politipatruljer da en person ble truet med våpen i en leilighet i Oslo. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

RYKKET UT: Politiet rykket tirsdag kveld ut med flere politipatruljer da en person ble truet med våpen i en leilighet i Oslo. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

En person ble truet med hagle inne i leiligheten sin i Haakon Tveters vei i Oslo. Politiet jaktet på gjerningsmannen med store styrker.

14.05.19 17:45

Fornærmede, en mann i 40-årene, skal ha hoppet ned fra et tak etter han ble truet, og kan ha brukket et bein som følge av dette. Bakgrunnen for trusselen er foreløpig ikke kjent.

- Kriminalvakta har rykket ut for å ivareta åstedet. Vi har også flere politipatruljer ute i byen, og har også sendt ut hundepatrulje og helikopter for å lete etter gjerningspersonen, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet like før klokken 17 tirsdag.

Gjerningsmannen skal være av afrikansk opprinnelse, ha svart kort hår og er cirka 175 centimeter høy. Han skal være mellom 25-30 år og ha på seg mørke klær.

- Vi sjekker videokameraer i området i håp om at de kan ha fanget opp noe. Samtidig jobbes det opp mot opplysninger fornærmede har av gjerningsmannen, sier Skott.

Hun forteller at de ikke kan gå ut med hvilken relasjon fornærmede og gjerningsmannen kan ha.

- Men opplysninger fornærmede har gitt til oss, sier at det trolig ikke er tilfeldig at han ble truet, sier hun.

Skott understreker at det ikke er grunn for at andre i området skal føle frykt, og være redd for at det skjer noe.

Det er funnet et våpen i nærheten av leiligheten, og det skal være snakk om en hagle. Politiet tror det kan være samme våpen som ble brukt til å true personen i leiligheten.

Like før klokken 17.30 tirsdag avsluttet politiet det aktive søket etter gjerningsmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.