RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann vant 31 millioner kroner i Viking Lotto

Hamar (NTB): Ingen spillere oppnådde full pott og førstepremien på 100 millioner kroner i Viking Lotto. Men en mann bosatt i Sør-Aurdal i Oppland stakk av med over 31 millioner kroner.

Onsdag var det dobbel jackpot i førstepremiepotten og over 70 millioner kroner i lykketallpotten. I prinsippet var det mulig å vinne 102 millioner kroner, opplyser Norsk Tipping.

Det ville i så fall vært tidenes største utbetaling for spillet. Men ingen av spillerne i de nordiske landene og Estland fikk førstepremien. Nærmest kom en mann i 20-årene som bor i Sør-Aurdal i Oppland. Han stakk av med 31.757.257 kroner som den eneste med seks rette tall.

Vinnertallene hans var 2-8-34-39-41-46. Det var imidlertid ingen som fikk lykketallet 48, og dermed blir lykketall-potten overført til neste uke.

Årsaken til at lykketall-potten har vokst seg så stor, er at den ikke er blitt utbetalt siden uke 43 i 2009. En eventuelt vinner av 102 millioner kroner måtte ha hatt seks rette inkludert lykketallet.

Den glade vinneren i Oppland kjøpte vinnerspillet i Bergen.

- Dette er mye penger. Det er nesten ikke sunt med så mye, sa han på telefon til Norsk Tipping. han har takket ja til økonomisk rådgivning fra Norsk Tipping.

- Det er veldig greit å få litt bistand i forhold til hvordan jeg skal forholde meg til dette, sier han.

Mannen ønsker ikke å få navnet sitt offentliggjort. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere