Gå til sidens hovedinnhold

Mann vant 31 millioner kroner i Viking Lotto

Hamar (NTB): Ingen spillere oppnådde full pott og førstepremien på 100 millioner kroner i Viking Lotto. Men en mann bosatt i Sør-Aurdal i Oppland stakk av med over 31 millioner kroner.

Onsdag var det dobbel jackpot i førstepremiepotten og over 70 millioner kroner i lykketallpotten. I prinsippet var det mulig å vinne 102 millioner kroner, opplyser Norsk Tipping.

Det ville i så fall vært tidenes største utbetaling for spillet. Men ingen av spillerne i de nordiske landene og Estland fikk førstepremien. Nærmest kom en mann i 20-årene som bor i Sør-Aurdal i Oppland. Han stakk av med 31.757.257 kroner som den eneste med seks rette tall.

Vinnertallene hans var 2-8-34-39-41-46. Det var imidlertid ingen som fikk lykketallet 48, og dermed blir lykketall-potten overført til neste uke.

Årsaken til at lykketall-potten har vokst seg så stor, er at den ikke er blitt utbetalt siden uke 43 i 2009. En eventuelt vinner av 102 millioner kroner måtte ha hatt seks rette inkludert lykketallet.

Den glade vinneren i Oppland kjøpte vinnerspillet i Bergen.

- Dette er mye penger. Det er nesten ikke sunt med så mye, sa han på telefon til Norsk Tipping. han har takket ja til økonomisk rådgivning fra Norsk Tipping.

- Det er veldig greit å få litt bistand i forhold til hvordan jeg skal forholde meg til dette, sier han.

Mannen ønsker ikke å få navnet sitt offentliggjort. (©NTB)

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken