RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Crestock)

Mannens sexønsker

Dette ønsker han at du gjør mer av i senga.

(SIDE2): Jenter er kravstore - menn tar til takke med hva som helst. Eller?

Neppe, det er blitt en klisjé at gutta ikke har sine ønsker - og gjerne ser at de oppfylles mer enn de gjør. Under kan du sjekke ut hva mannfolka ønsker mer av når dere befinner dere i under-dyna tilstand.

Fiks deg selv!
Jenter er litt tregere på avtrekkeren enn mannfolka når det gjelder det som (oftest) skjer mellom laknene. Det er selvsagt ikke noe i veien for at han hjelper til, men menn liker også at dama selv tar ansvar for egen glede.

- Mange kvinner tror fremdeles at det er mannens jobb å sørge for damas lyst, sier sexterapeut Gloria Brame til cosmopolitan.com.

Le med
Humor er viktig i alle forhold - også når forholdet befinner seg i senga. Evnen til å le av seg selv eller dersom en situasjon ikke blir slik man hadde tenkt det, er noe de fleste menn ønsker. Det finnes både lyder og stillinger som kan få enkelte jenter til å gråte - men enhver mann foretrekker den vakre lyden av latter.

Men husk: Le med, ikke av - en regel som også gjelder i senga.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

Si ifra
Damer kommer ikke med en bruksanvisning, selv om de fleste menn nok skulle ønske det fantes en som kunne fortelle hva dama liker.

Like bra er derfor at du forteller han hva du liker - uten å bjeffe ut ordre. Positive tilbakemeldinger og bekreftende lyder kan være nok til at han tar hintet, og gjør det du vil - og som han selv ønsker å få til.

Se på
For menn er det de ser nesten like bra som det de får. Det betyr ikke nødvendigvis at du skal spre deg naken utover alt - selv om det også kan friste en mann. Sexy undertøy kan også skape glede.

Poenget er uansett det at damer som gjemmer seg under dyna og hyler om komplekser og fettvalker, ikke er det en mann bryr seg om - eller ønsker.

Frekke lille pike
Sjenanse eller redsel for å bli sett på som kokos i hodet - mange jenter holder igjen når det gjelder å være småfrekke og pågående. Men sjansen for at typen din vil tenke det, er heller liten.

Å spørre deg om å si eller gjøre ting vil han derimot sjelden gjøre - i frykt for å fornærme eller frastøte deg. Men klyp han i rumpa og sleng i vei en glose, det skal mye til for at han tar det i negativ forstand.

Skill deg ut
Alle ønsker å få de spesielle opplevelsene - noe som betyr at du må skille deg litt ut fra alle de andre, for å gi ham nettopp det.

Men ta det med ro - det er ikke nødvendig å ta yogatimer for å lykkes. Vær aktiv og finn det du er god på - og liker selv, så skal du se han også legger merke til deg og har fått det han ønsker.

Ingenting
Og noen ganger ønsker han faktisk å være den passive part - å få være den som bare ligger der og koser seg, mens du står for jobbinga.

Så ta kontroll og gjør mot han det du ønsker at han skal gjøre mot deg (om ikke akkurat nøyaktig motsatt).

(Kilde: Cosmopolitan.com.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere