Gå til sidens hovedinnhold

Mannlig MC-fører flydd til Ullevål med alvorlige hodeskader etter kollisjon med med bil

En mannlig MC-fører i 30-årene skal ha blitt flydd til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader. Personen skal ha krasjet med en bil ved Vallset i Stange.

Saken oppdateres!

Innlandet politidistrikt opplyser på Twitter klokka 15.24 at en MC-fører har blitt flydd til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader.

Mannen kolliderte med en bil i 14-tiden på fylkesvei 24, ved Vallset i Stange kommune.

- Kort fortalt så skal mc-føreren, i følge med tre andre motorsyklister, ha stått i kø og startet en forbikjøring. Da skal en bil lenger fram i køen også ha startet en forbikjøring, og MC-kjøreren har dermed kjørt rett inn i denne bilen. Dermed endte både fører og sykkel i grøfta, forteller Kjartan Waage, operasjonsleder ved politiet i Innlandet til Nettavisen.

Mannen er ifølge Waage en hedmarking i begynnelsen av 30-årene. Flere vitner skal ha sett hendelsen og har blitt kontaktet av politiet.

- Nå er veien delvis stengt, men vi prøver å slippe biler forbi litt etter litt og venter på teknikere for undersøkelser av åstedet, forteller operasjonslederen videre.

Mannen skal først ha blitt sendt til Hamar syekhus for stabilisering, men derfra skal han ha blitt sendt videre med luftambulanse til Ullevål sykehus.

Føreren av bilen, en kvinne i 50-årene fra Hedmark, er uskadd.

Kommentarer til denne saken