RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manstrong debuterer i ny regi

Sist oppdatert:
Karakterboken til Manstrong er ikke spesielt overbevisende. Nå gjør Muscles Yankee- sønnen sin første start i regi Trond Anderssen.

Her finner du Nettavisens tips til V5A i Drammen

Her finner du Nettavisens tips til V5B i Drammen.

Suksesstreneren kan berette om oppløftende treningsarbeid samt utstyrsenderinger foran Drammenstarten.

- Jeg håper og tror det skal rekke til en topplassering – uten at jeg vil utstede noen bankergaranti, innleder Anderssen om nyervervelsen han overtok for tre måneder siden.

- Manstrong var i prima forfatning da han ankom. Raden er som kjent full av stygge bokstaver, men hjemme i trening har han ikke vist antydning til galopp. Hvorledes han fungerer når det gjelder som mest, gjenstår selvsagt å se, men jeg blir overrasket om han ikke gjennomfører et feilfritt løp. understreker Anderssen som har vært godt fornøyd med USA- importen i trening.

- Riktignok har jeg ikke kjørt under prøveløpstiden, men jeg har vært svært fornøyd med måten han har fungert på. Flegmatisk som han er setter jeg på ham kvarte skylapper for å få ham til å ta i for fullt. Jeg drar til Drammen med seiersambisjoner, tipser Anderssen som samtidig vil varsle for 3- Twin Jet i V5A-4/V5B-1:

- Han er endelig på rett vei etter en treg sesonginnledning. Kanskje ikke helt umulig at vi kan komme oss foran på direkten, kvikk som han er på volte. Det trenger ikke være så dumt å spandere en tidlig strek i rute tre. Selskapet virker nemlig ikke alt for skarpt og det bor en hel del i denne hesten, kommer det avslutningsvis fra Trond Anderssen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere