RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marcus Pedersen til Vålerenga

Spissen hentes fra nederlandsk fotball.

Vålerenga er enige med nederlandske Vitesse om en låneavtale for spissen Marcus Pedersen (21). Avtalen forutsetter at Pedersen består den medisinske testen. Pedersen skal spille for Vålerenga fram til 1. august men Vålerenga har en opsjon om å kjøpe spissen ut av kontrakten med den nederlandske klubben.

- Marcus er en spiss som vil passe veldig godt inn i Vålerengas måte å spille fotball på. Han er rask og sterk, gjennombruddshissig, bevegelig og jakter alltid scoringer. Samtidig jobber han godt for laget og er sterk feilvendt, sier Vålerenga-manager Martin Andresen om overgangen.

- At vi nå har fått til å hente Marcus til Vålerenga, en spiller vi har ønsket lenge, er jeg veldig fornøyd med. Marcus kommer til å utgjøre en forskjell for oss.

Pedersen debuterte på seniornivå for HamKam i 2007-sesongen, og i 2008 fikk han sin Tippeligadebut med scoring mot Rosenborg. Foran 2009-sesongen gikk Pedersen til Strømsgodset hvor han raskt ble en nøkkelspiller. Totalt scoret han 21 mål på 43 offisielle kamper for Drammensklubben. Rett før overgangsvinduet stengte sommeren 2010 ble han solgt til nederlandske Vitesse hvor han har spilt 25 kamper og scoret fem mål. Pedersen har også ni kamper for Norges U21-landslag og står med imponerende fem mål på disse kampene.

- Marcus har fått en bra erfaring internasjonalt via landslaget og ved kamper i Nederland, samtidig som han kjenner Tippeligaen godt. Han er allerede skolert for å kunne komme inn å prestere for Vålerenga med en gang, avslutter Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere