RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mariah Carey har giftet seg!

Sist oppdatert:
Etter en superkort forlovelse har nå superstjernen Mariah Carey blitt gift.

(YEYE): Det tok ikke lang tid: ikke før hadde folk begynt å spekulere på om hun var forlovet, så får vi vite at hun allerede har giftet seg.

Kort tid
Side2 meldte igår at Mariah Carey (38) og skuespilleren/rapperen Nick Cannon (27) er forlovet. Nå har det kommet frem at de allerede er gift. Det er knapt en måned siden det gikk rykter om at Mariah og Nick var på datern, og nyhetene om forlovelsen er fortsatt rykende ferske. Nå er de altså allerede gift. De skal ha giftet seg på onsdag, skriver Perez Hilton. Bryllupet skal ha foregått på en øy, og det skal ha vært svært impulsivt.

Bare ute etter pengene?
Mariah ble sett med en svær forlovelsesring nylig, men det blir ingen ny ring på henne - Nick har nemlig ikke råd! Dermed lurer fansen på: er Nick bare ute etter Mimis penger? Sannsynligvis. Nå sitter vi spent på å høre om skilsmissen - eller kanskje Mariah er gravid? Følg med!

Hva tror du, er det ekte kjærlighet eller bare et spørsmål om penger? Hva synes du om forholdet, forlovelsen, bryllupet? Kommenter under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere