RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marianne Behn blir FEM-dame

Marianne Behn blir ny gjesteprogramleder i «Studio 5». Her intervjuer hun forfatter Margit Sandemo i et av de kommende programmene.
Marianne Behn blir ny gjesteprogramleder i «Studio 5». Her intervjuer hun forfatter Margit Sandemo i et av de kommende programmene. Foto: FEM/Roy Darvik
Sist oppdatert:
Ari Behns mamma blir programleder.

(SIDE2:) Det er som gjesteprogramleder i to torsdagsprogrammer Marianne Behn skal få prøve seg i første omgang, men om det går bra fortsetter hun utover høsten, skriver VG.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Jeg gleder meg til å sitte på den andre siden av bordet. Nå er det jeg som skal intervjue - og ikke den som blir intervjuet. Det blir en fin ny erfaring, sier Behn til avisen.

Alternativ medisin
Torsdagene i Studio 5 har fått navnet «Fra den andre siden» og er viet til paranormale fenomener og alternativ medisin. Tidligere har vil blant annet sett Svein Østvik fortelle om opplevelser med sin avdøde far, og i sommer kommer forfatter Margit Sandemo innom sofaen.

Les mer: Charter-Svein brøt sammen på TV

Marianne Behn avviser at hun kommer til å avsløre ting fra sitt eget privatliv i programmet.

- Jeg kommer ikke til å avsløre noen private hemmeligheter. Alt kommer til å omhandle jobben min som terapeut og den kunnskapen jeg sitter på innenfor alternativ medisin, sier hun til VG.

Håper på Märtha
Informasjonsansvarlig Vivi R. Trøsvik håper alikevel at Marianne kanskje kan føre til at drømmegjesten prinsesse Märtha Louise stiller opp, melder avisen.

Programmet der Marianne Behn prøver seg som programleder for første gang, sendes 11. juni på FEM. Det neste programmet kommer 2. juli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere