*Nettavisen* Nyheter.

Marianne Haugen døde som følge av knivstikkingen i Sarpsborg

Det var Marianne Haugen som døde etter knivstikkingen i Sarpsborg.

Det var Marianne Haugen som døde etter knivstikkingen i Sarpsborg. Foto: (Privat / NTB scanpix)

Politet går ut med navn etter tillatelse fra datteren.

16.07.20 16:21

Kvinnen som ble drept på parkeringsplassen i Sarpsborg tirsdag kveld var 54 år gamle Marianne Haugen fra Klavestadhaugen, skriver Sarpsborg Arbeideblad. Hun jobbet som hjelpepleier i Sarpsborg kommune.

– Hun skulle bare til byen for å hente datteren sin etter at hun var ferdig med kveldsvakten. Det som har skjedd er helt uforståelig, forteller avdødes nevø (36) til SA.

Klikk på bildet for å forstørre. Det er tent lys og lagt ned blomster på åstedet til minne om kvinnen som ble drept tirsdag.

Det er tent lys og lagt ned blomster på åstedet til minne om kvinnen som ble drept tirsdag. Foto: Mats Duan-Hansen (Sarpsborg Arbeiderblad)

Haugen etterlater seg en datter.

31-åringen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud.

Les mer: Den siktede 31-åringen i Sarpsborg varetektsfengsles i fire uker

Det var tirsdag at politiet fikk inn melding klokken 23.30 om en kvinne som var knivstukket ved Sarpsborg bussterminal. Kort tid etter kom det meldinger om to nye knivstikkinger i St. Nicholas gate og Oscars gate.

En kvinne i 50-årene døde av skadene. De to andre ble skadd. Gjerningsmannen har en relasjon til to av ofrene, ifølge politiet, men det er ingen kjent relasjon mellom avdøde og 31-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag