*Nettavisen* Nyheter.

Marilyn Monroes sextips

Vi avslører flere hemmeligheter som garantert vil gi deg et bedre sexliv. Les hva selveste Marilyn Monroes beste triks var.

16.09.05 14:27

Alle tipsene er hentet fra forskjellige bøker om sex og samliv (se henvisning under hvert tips).

1. Kjøp et par sexy truser for hver av ukens dager.

Og fortell han om det.

--Love Stuff: 515 Delightful, Delicious, Sexy, Silly, Fun, Frivolous, Passionate, Positive, and (Above All) Romantic Things to Do with Your One-and-Only by Lorraine Bodger

2. Lat som om du gjør det til latinsk musikk...

Folk flest tror at frem og tilbake er eneste måten å bevege kroppen på. Forsøk isteden å svinge med hoftene i flere retninger. Etterlign Elvis.

--The Big Bang: Nerve's Guide to the New Sexual Universe by Emma Taylor and Lorelei Sharkey

3. Ved manuell stimulanse – forkuser på øvre vestre halvdel av klitoris.

Bekreftet av de fleste kvinnelige intervjuobjektene.

--Extended Massive Orgasm: How You Can Give & Receive Intense Sexual Pleasure by Steve Bodansky, Ph.D., and Vera Bodansky, Ph.D.

4. Begynn å leie sexy filmer – kvinner tenner på det visuelle.

Hvis dette ikke stemte ville vi vel ikke sett med lange blikk på bilder av Brad Pitt og Johnny Depp! Det har vært gjort masse tester på dette, og alle viser at kvinner tenner på det visuelle. Så selv om vi er opplært til at kvinner ikke er interessert i porno, så tenner de i hvert fall på det.

--How to Tell a Naked Man What to Do by Candida Royalle

5. PC (pubococcygeus) muskelen er den viktigste muskelen for forbedret sex.

Dens egentlige oppgave er å forhindre deg i fra å tisse på deg, men den er til god nytte også i sexlivet. Forsøk sammetrekninger under selve akten. Det vil føre til mer friksjon, yttligere stimulanse og mer nytelse. Du vil ha større glede av muskelen om du trener den regelmessig. Knip, hold og slipp 20 ganger hver dag, på bussen, i bilen eller på kontoret.

--Sextasy: Master the Timeless Technique of Tantra, Tao, and the Kama Sutra to Take Lovemaking to New Heights by Caroline Aldred

6. Ha sex om morgenen!

Du befinner deg jo allerede i sengen, har færre klær på og testosteronnivået er på topp. Dessuten vil du komme til å være i godt humør resten av dagen.

--Sex Positions: Over 100 Truly Explosive Tips by Lisa Sussman

7. "Jeg tror jeg fikk orden på ryggen hans” overhørte noen Marilyn Monroe engang si. Hva mente hun mon tro?

Joda, her avslører vi hvilket triks hun var kjent for. Forsøk det selv! Be din kjære kle av seg og legge seg på magen med ansiktet ned. Spenninger smelter bort mens du masserer han med olje. Be han så om å ikke røre seg. Deretter har du sex med ryggen hans, helt på egen hånd. Beveg hoftene i små sirkler og press venusberget mot hans halebein. La han få vite hva som skjer, og gi beskjed om at du nærmer deg¿

--101 Nights of Grrreat Sex by Laura Corn

8. Forsøk ”The Spiral of Nines”, en sekvens menn har elsket i århundrer.

Utvikle en rytme med varierte støt. Begynn med tre grunne og et dypt, deretter fem grunne og et dypt, så syv grunne og et dypt og til slutt ni grunne og et langt og dypt. Gjenta mønsteret til en av dere oppnår nirvana.

-- 302 Advanced Techniques for Driving a Man Wild in Bed by Olivia St. Claire

9. Uendelig mange menn har fortalt om hvor opphisset de blir av at kvinnen tar initiativet.

Hvorfor? Fordi menn finner det sexy at kvinner viser makt. I tillegg appellerer det til deres medfødte ønske om å bli tatt vare på.

--The Great Lover Playbook: 365 Sexual Tips and Techniques to Keep the Fires Burning All Year Long by Lou Paget

10. Kvitt deg med TVen på soverommet!

Dette vil garantere at dere oftere er i humør. En TV som ikke står på er bare for fristende. En av dere vil garantert foreslå å sjekke om det er noe bra på. Deretter vil dere ende opp med å se på en dokumentar om hvor det ble av et gammelt band du egentlig ikke likte engang, når de var populære for 25 år siden. Eller se på nyheter du egentlig ikke vil se, filmer du allerede har sett, eller endeløse spørreprogrammer.

TV`n ødelegger for mange romantiske stunder. Helt i orden når du skal slå i hjel litt tid, men absolutt ikke på soverommet!!

--Eat Chocolate Naked: And 142 Other Ways to Attract Attention and Spark Romance! by Cam Johnson

(Kilde: Ivillage.com)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.