RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marine Farms klare for børs

Sist oppdatert:
Oppdrettselskapet Marine Farms forventer å være på børs torsdag etter stor interesse for børsemisjonen.
Marine Farms har nå fullført nedsalget og børsintroduksjonsemisjonen. Selskapet har totalt utstedt 1 million nye aksjer, samt solgt ut 1 million aksjer av egen beholdning i forbindelse med spredningssalget.

Det opplyses i en melding tirsdag at spredningssalget ble betydelig overtegnet. Emisjons og nedsalgskursen var på 14 kroner. Etter emisjonen vil selskapet ha 33,3 millioner aksjer utestående. Det ble for øvrig gitt en rabatt på 10 prosent på de første 500 aksjene i retaildelen av emisjonen som omfattet 708.000 aksjer.

Totalt tegnet 1.430 investorer seg i forbindelse med spredningssalget, som ga en nettoøkning i antallet aksjonærer på 200 til 1.630, som ifølge selskapet var langt mer enn ventet.

Selskapets aksjer forventes notert på Oslo Børs torsdag 12. oktober. Det er ABG Sundal Collier og Nordnet som var tilretteleggere av emisjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere