RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MarineProvider fusjonerer med Stolt-selskap

Sist oppdatert:
Konsolideringen av nettbaserte innkjøpsløsninger for shippingbransjen fortsetter, og nå skal MarineProvider og Stolt-Nielsens SeaSupplier være i ferd med å fusjonere
Det melder TradeWinds fredag.

Ifølge avisen er det ventet at de to selskapene vil offentliggjøre fusjonen i løpet av noen dager. Dermed er det kun to aktører igjen i markedet for nettbasert innkjøpstjenester i shippingbransjen.

MarineProvider og SeaSuppliers hovedkonkurrent er nylig fusjonerte ShipServ og iShipExchange.

SeaSupplier er i hovedsak et Stolt-Nielsen-finansiert e-handelsselskap, mens MarineProvider er å finne i det norske unoterte markedet med eiere som Frontline og Astrup Fearnley-gruppen samt en rekke andre norske shippingnavn.

Ingen av selskapene vil bekrefte fusjonen overfor TradeWinds, men det skal være klart at selskapene har vært i tett dialog en stund.

MarineProvider har selskaper som Maersk Line, Bergshav Management, United Ship Management, China Navigation, Golar og Klaus Oldendorff på kundelisten og tilsammen omkring 400 skip, mens SeaSupplier dekker omkring 1.000 skip med innkjøp, blant annet rederier som NYK Line, Teekay, Royal Caribbean Cruises og Seabulk International

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere