Gå til sidens hovedinnhold

Marius (20) omkom etter frontkollisjonen på E16

- Teorien vår er at en bil har truffet en elg og kommet over i motsatt kjørefelt, noe som har ført til en front mot front kollisjon.

(RB.no): Torsdag kveld var seks personer involvert i trafikkulykken som fant sted på E16 nord for Kneppefeltet i Nannestad.

Da RB snakket med politiet fredag kveld var en mann i 20-årene fortsatt livstruende skadet. Søndag ettermiddag bekrefter operasjonsleder Tom Sandberg at mannen omkom.

- Gutten er fra Flateby i Enebakk. Politiet fikk beskjed om at han døde som følge av skadene i 21-tida lørdag kveld.

- Alltid blid

Søndag kveld bekreftes det at det var 20 år gamle Marius Lund fra Flateby som døde i ulykken.

- Han var alltid blid. Marius var en person man kunne stole på til enhver tid, sier venninnen Josefine Andersen (21) til Romerikes Blad (krever abonnement).

Hun vokste opp sammen med Marius Lund fra Flateby.

21-åringen hadde møtt opp søndag sammen med nesten 70 andre ungdommer på den lokale fritidsklubben for å minnes kompisen.

Dette er teorien

Det var klokka 21.04 torsdag kveld at nødetatene rykket ut til trafikkulykken på E16. Ifølge politiet skal frontkollisjonen ha oppstått etter at én av de involverte bilene traff en elg.

- Teorien vår er at en bil har truffet en elg og kommet over i motsatt kjørefelt, noe som har ført til en front mot front kollisjon, sa politiførstebetjent Rolf Marius Hekseberg ved Ullensaker lensmannskontor, fredag ettermiddag.

Søndag opplyser operasjonsleder Sandberg at det i tillegg til spor fra ulykkesstedet allerede er gjennomført flere avhør i forbindelse med ulykken.

- Hendelsen er fortsatt under etterforskning sier, operasjonslederen.

I tillegg til mannen som omkom, ble en kvinne hardt skadd i sammenstøtet. De fire siste personene ble påført milde eller moderate skader.

Les flere saker i Romerikes Blad her.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene