RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Markér og henrett i «Splinter Cell»

(Ubisoft)
Sist oppdatert:
Kort ned ventetiden til «Splinter Cell: Conviction» med denne videoen.

15. april lanseres «Splinter Cell: Conviction» i Norge. Spillmagasinet har forhåndstestet spillet, og vi gleder oss til å leve ut hele agentdrømmen med topphemmelige oppdrag og spionutstyr fra fremtiden.

En av de nye funksjonene i «Conviction» er «mark & execute», som lar deg markere og henrette et visst antall fiender fra skjulestedet ditt. Antall fiender Sam Fisher kan eliminere på denne måten, er avhengig av våpenet du benytter.

Når du trykker på «utfør» plasserer Fisher automatisk en kule i panna på de stakkarene du har valgt ut. Dette kunne ha gjort spillet for enkelt, men Ubisoft har gjort det vanskelig å utnytte systemet. Du må være innenfor en viss avstand til figurene du skal skyte, antallet begrenser seg til to, tre stykker og du må aktivere metoden ved først å snikdrepe en fiende.

SNIKTITT: «Splinter Cell: Conviction»
SAMLESIDE: «Splinter Cell: Conviction»

Bilder sier som kjent mer enn tusen ord, og en video er selvsagt enda bedre. IGN har publisert en videogjennomgang av hvordan «mark & execute» fungerer. Se hele videoen nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere