RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Markerer ulykke under serieåpning

Sist oppdatert:
En av de fem savnede etter blokk-kollapsen i Ålesund natt til onsdag er en stor AaFK-supporter, og under lørdagens serieåpning mellom Vålerenga og Ålesund blir ulykken markert med ett minutts stillhet.

- Samtlige av oss på tribunen kommer til å stille med sørgebånd. Vi kommer også til å lage et tekstbanner med støtte til alle som har vært involvert i ulykken, sier supporterleder Tom Walderhaug til VG Nett.

Også begge lags spillere vil stille med sørgebånd, og ulykken blir markert med ett minutts stillhet før avspark, melder Aafk.no.

- Trofast og engasjert

- Han er en engasjert supporter, som har vært med på alle hjemmekampene og mange av bortekampene. En stor AaFK-patriot, som alltid har vært trofast mot laget, sier han.

- Det blir veldig rart. Fotball betyr så lite når sånne ting skjer. Samtidig må vi komme oss videre, og vi i supporterklubben kommer til å gi alt for å støtte laget, understreker han.

- Respekt

AaFK supporterne kommer til å kontakte ledelsen i Klanen i løpet av dagen.

- Det er helt forferdelig at sånne ting skjer. Jeg kan ikke bekrefte at det blir noen markering fra vår side ennå, men vi i Klanen har alltid pleid å møte sånne ting med respekt, sier talsmann Espen Knutsen i Kalnen til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere