RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Märtha fikk Tsjekhov-rolle

Sist oppdatert:
Prinsesse Märtha Louise og Åsne Seierstad kapret hovedrollene i Føling i fjæras Tsjekhov-oppsetning. - Jeg ante ingenting, sier makker Ari Behn.

Ari Behn sier til VG at han ble høyst overrasket da han innså at både hans mor, Åsne Seierstad og hans kone hadde meldt seg på audition for Føling i fjæras amatørteateroppsetning av Anton Tsjekhovs «33 Faintings».

Avslutter søndag
Det var Behn og Harald Zwarts idé at festivalen skulle avsluttes med en amatøroppsetning der festivalgjestene har anledning til å spille. Regissør er Eugene Lazarev, som er dramalærer og har jobbet mye med Zwart. Blant annet hadde han en større rolle i filmen «Hamilton».

Amatørglede
Søndag er det derfor klart for både prinsesse Märtha Louise og Åsne Seierstads teaterdebut. Rundt 20 mennesker møtte på audition, melder avisen.

«33 Faintings» er en rekke korthistorier. Märtha skal medvirke i «Marriage Proposals», mens Seierstad skal spille i «The Bear». Ari Behn skal ikke medvirke, selv om han har en miniatyrrolle i filmen «Tommys inferno».

Også filmskaper Harald Zwart holder seg unna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere