*Nettavisen* Nyheter.

Märtha-skolen full

Det er ikke lenger plass på noen av healing-kursene til Märtha.

26.07.07 20:23

(SIDE 2): Om du hadde ønsket å lære om healing og reading av prinsesse Märtha Louise er du dessverre for sent ute, i alle fall i år. VG Nett melder nemlig nå at skolen skal være full.

Les mer om skolen: Slik får du kontakt med engler

VG-journalisten skal ha fått fatt i en e-post hvor Astarte Education forteller at alle kursene deres er fulle, og at de nå ikke vil ta opp flere elever før neste høst.

Ga dame hakeslepp som barn
Skolen som Märtha starter har fått navnet Astarte Education. På hjemmesiden til skolen kan man lese at de satser på kurs i reading, healing, meditasjon, og selvutvikling. På nettsiden benytter også prinsesse Märtha Louise mye spalteplass til å fortelle om sider av seg selv som nok ikke er kjent for alle.

Les mer: - Jeg har kontakt med engler

Hett tema
Prinsessens planer om å lære bort healing har blitt møtt med sterke reaksjoner. Blant annet var programleder og redaktør Jan Hanvold i TV Visjon Norge ikke nådig med prinsessen tirsdag.

Les mer: - Märtha er på vei til Helvete

Det er også lite tvil om at det er den senere tids oppmerksomhet rundt prinsesse Märthas nye skole som har ligget til grunn for et nytt mobiltilbud Side 2 fikk tak i.

Les mer: Prinsesse Märtha blir mobilmoro

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.