RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin: - Vil ha de fire dårligste

Sist oppdatert:
- Vi skal jo videre! Martin Andresens hode virket fortsatt klokken 03.00 i natt.

(iBergen.no) Mens de andre spillerne lekte med store navn fra poolen med lag som er gått videre til gruppespillet, var Brann-kapteinen krystallklar da han landet på Flesland i natt.

- Det naturlige målet for oss nå er å komme oss videre fra gruppespillet og inn i cupspillet. Da må vi komme på minst tredjeplass i gruppen. Jeg kan ikke se hvorfor det skulle være en umulighet. Og selv om alle lagene er gode på dette nivået er det noen som er lettere å møte enn andre. Så det blir mitt svar; de fire letteste, sier han.

Engelsk for Bakke
- Jeg vil ha Leeds, gliste Eirik Bakke fra øre til øre vel vitende om at hans gamle arbeidsgiver ikke er i nærheten av de stratosfærer Brann svever i i disse dager.

- Nei, men et engelsk lag må vi få. Det hadde vært kjekt. Tottenham, kanskje? foreslår han.

Bolton og Everton er andre alternativer.

Huseklepp attraktiv
- Bayern München. Borte. Samma det, sa en struttende Erik Huseklepp, vel vitende om at hans navn var skriblet ned på mange europeiske blokker i går kveld. En 23 år gammel Bosman-spiller som terroriserer en UEFA-cup kamp på dette nivået er plutselig interessant for mange.

Sportslig leder Roald Bruun Hanssen holder beina på jorden.

- Så enkelt vil jeg si det: Jeg ønsker meg to attraktive lag og to enkle lag. Vi ønsker å skape store kvelder på Stadion og vi ønsker å gå videre.

Utrolig sterke
- Det er dette som er gøy i fotball. Å spille mot virkelige lag. Denne spillergruppen er nå så sterk at den kan takle hva som helst. Jeg er imponert over dybden, sier Azar Karadas.

Han kom inn da Kristjan Ørn Sigurdsson måtte gå ut, uten at noen merket det. Om noe ble midtforsvaret sikrere.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere