RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin Andresen spilleklar 1. januar

VALLHALL (vif.no): Martin Andresen blir spilleklar for Vålerenga 1. januar 2008. Hans arbeidsforhold med Vålerenga Fotball begynner fra dags dato.

Tirsdag ettermiddag ble Martin Andresen presentert som Vålerengas nye spillende manager foran et fulltallig pressekorps på Valle. Samtidig ble han tatt ut i Åge Hareides landslagstropp som skal spille avgjørende EM-kvalifiseringskamper mot Tyrkia og Malta senere i november.

Andresen er sentral i arbeidet som er satt i gang for å gjøre Vålerenga ledende i Norden og unike i Europa og har dermed spilt sin siste kamp for Brann.

– Vi er enige om å avslutte samarbeidet med Martin. Det formelle papirarbeidet gjenstår fortsatt, men nå når han er klar for Vålerenga og begynner å jobbe med trenerteam og spillerforhold der borte, da er det naturlig at vårt samarbeid helt og holdent avsluttes, sier sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hanssen, til BTV.

Rundt spillende manager Martin Andresen vil det bli etablert et trenerteam bestående av fem personer: En offensiv trener med spillerutviklingsansvar, en defensiv trener med spillerutviklingsansvar, en keepertrener og en fysisk trener. I tillegg skal klubben ansette en trener med ansvar for kampledelse og treningene på feltet.

Arbeidet med å sette sammen det nye trenerteamet har høy prioritet og det vil bli jobbet intensivt med å finne de rette personene frem til spillergruppa samles i begynnelsen av januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere