For litt over to år siden ble Johnsrud far til lille Max. Seher.no skriver at det ble litt for liten plass med en ny gutt i huset.

- Han er en herlig og morsom fyr. Det er lett å se likhetstrekk med storebroren Markus (6), men samtidig er Max litt annerledes enn oss andre i familien. Nå er vi en komplett gjeng, sa Martin til Se og Hør før OL.

33-åringen, som er en av verdens beste skiløpere, ser seg nå nødt til å selge leiligheten som ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper og marka.

Les mer: Skal bygge kopi av Graceland ved E-18

Veletablert område

Leiligheten ligger i toppetasjen, og er av nyere dato. På Finn.no beskrives Gaustad som et veletablert og populært område ved porten til Nordmarka.

Bygget er fra 2011 og er oppført over fire etasjer. Leiligheten er på 80 m² og har en prisantydning på 6,9 millioner kroner.

- I tillegg til god standard og flott planløsning, har leiligheten bilfri vei til barneskole og to barnehager som nabo, sier megler Henrik A. Berg i Privatmegleren Ullevål til Se og Hør.

God interesse

Eiendomsmegler, Henrik A. Berg hos Privatmegleren Ullevål, er fornøyd med interessen.

- Det har vært en god interesse. Vi hadde visning i går, men har foreløpig ikke fått inn noen bud, sier han til Nettavisen, mens han gjør seg klar for budrunde.