RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin rekordraskt tilbake

Sist oppdatert:
Vålerenga-manager Martin Andresen er rekordraskt tilbake etter brokk-operasjonen, og er klar for mandagens kamp mot Tromsø.

Det er bare en drøy uke siden Martin Andresen ble operert for idrettsbrokk i Tyskland. Vanligvis tar det mellom fire og seks uker å komme tilbake i trening etter en slik operasjon i Norge. Og det kan ta måneder før spilleren er tilbake i vanlig form.

Men Andresen valgte operasjon i Tyskland og spesialisten på klinikken er ledende i Europa på denne type operasjoner.

- Nå trener jeg for fullt, og det går bra. Jeg kjenner nesten ikke noe til skaden. Jeg var i forsiktig løpetrening etter tre dager, så gjorde jeg enkle øvelser med ball dagen etter, og etter fem kunne jeg løpe for fullt, sier Andresen til VIF TV.

Dermed friskmelder manageren seg selv til mandagens kamp mot Tromsø på La Manga. Etter den matchen venter Sandefjord - før Stabæk er motstander i superfinalen som blir generalprøven før seriestarten borte mot Rosenborg.

- Det er moro at jeg er klar igjen så tidlig. Men det var også målet da jeg dro til Tyskland, sier Martin.

Martin om opptreninga og treningsleiren på VIF TV

Diskutér Martins snarlige retur her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere