RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin Schanche er ingen feiging

Sist oppdatert:
Rallycross-kjører Martin Schanche kom buldrende inn i rikspolitikken og forsvant ut i første sving. Men er en ørefik verdt gravalvoret enkelte legger an til?

Det er uakseptabelt å gi en politisk motstander en ørefik. På samme måte som det er uoppdragent av Buskerud Arbeiderpartis debattant Torgeir Micaelsen å stå ved siden av sin politikerkollega og gnåle "han er en feiging" mens Schanche blir intervjuet.

SI DIN MENING:
Mener du Frp bør ekskludere Schanche?
Ja
Nei
Bryr meg ikke

Se resultat
Duellen burde sluttet der. Begge partene burde forstå at dette ikke holder, gitt hverandre nevene og bedt om unnskyldning.

Etter å ha sett Martins ørefik på TV 2 blir det litt komisk å lese dagens pressemelding fra Buskerud Arbeiderparti, hvor man "reagerer med forferdelse og oppgitthet over Fremskrittspartiets representant Martin Schanches voldelige opptreden...".

For ikke å bli misforstått: Å slå en debattmotstander er uakseptabelt. Punktum.

Men det mer prinsipielle med Martin Schanches svingslag er Frp-ledelsens rolle. De vet godt at politikken blir en stadig snevrere arena med mindre og mindre toleranse for avvikende oppførsel.

Likevel inviterer de Martin Schanche inn i varmen og gjør ham til en slags samferdselstalsmann. Siden det at Schanche er stor i kjeften og kjører fort på rallybanen neppe er kvalifikasjon god nok, er det åpenbare motivet at man ønsker å dra nytte av Schanches kjendisstatus som stemmesanker.

Det måtte gå galt.

Martin Schanche er god til å kjøre bil, men noen A4-politiker blir han aldri!

Det burde Carl I. Hagen forstått.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere