RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin tar kapteins-bindet

Sist oppdatert:
Nå er det slutt med å leke butikk i Sportsklubben Brann. Nå er det unna vei med wannabekapteinene Cato Guntveit og Erlend Hanstveit. På lørdag tar Martin Andresen tømmene.

De dårlige resultatene i Sportsklubben Brann de siste ukene (fem kamper - to poeng) har banet vei for en del endringer. Den viktigste endringer skjer ute på banen. Der tar Martin Andresen på seg kapteinsbindet og da har de andre bare å innrette seg.

Mons Ivar Mjelde har så langt vært lojal mot sine lengst ansatte. Etter en slags ansienitetsskala har han valgt sine kapteiner, først Cato Guntveit og i dennes skadefravær, lavmælte Erlend Hanstveit. Med tre sterke personligheter på banen som Ragnvald Soma, Paul Scharner og nå Martin Andresen er det av og til vanskelig å holde kustus.

Det er tydelig at tiden for sosialdemokratiet på banen er over. Etter det ibergen.no erfarer har Brann-treneren bestemt at han trenger en sterk og vokal kaptein. Ettersom Martin Andresen har erklært segt selv frisk foran lørdagens kvartfinalekamp mot Vålerenga er tiden inne for Mons til å signalisere hva det går i og derfor er Martin Andresen ikke bare i startelleveren, men han er kaptein når Brann løper ut på Ullevaal til årets viktigste kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere