RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin tror på Drillo

Sist oppdatert:
Vålerenga-manager Martin Andresen er positiv til valget av Egil "Drillo" Olsen som midlertidig landslagssjef. Sjekk hva den tidligere landslagskapteinen forventer av den gamle trenerlegenden.

Martin om ansettelsen av Drillo på VIF TV

- Jeg tror det kan bli bra og det kan skape energi å få inn en legende som Drillo i sjefsrollen, sier Andresen til VIF TV.

Drillos resultater som norsk landslagssjef er udiskutable - han er den beste nasjonen har hatt, og at trenerlegenden gjør comeback engasjerer hele fotball-Norge.

- Jeg husker da Bjørn Hansen selv kom med påstanden om at han og Drillo burde ta over. Da tenkte jeg at det er artig å se hvordan det vil slå ut. Det er noe spesielt med de gamle legendene og mytene. Det skaper energi, sier Andresen.

Han frykter ikke at langpasninger og kynisk fotball skal ødelegge engasjementet rundt landslaget.

- Problemet før var at alle skulle spille som landslaget, fra gutter 14 i Ski til Tippeligaen. Det blir for kjedelig, trått og for lite utviklende. Men om et landslag gjør det i en periode for å få resultater, tror jeg det er riktig vei å gå, sier han videre.

Martin om ansettelsen av Drillo på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere