RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin varsler torpedo-fotball mot Tromsø

Høyt press, stor aggressivitet, mye bevegelse og ballflyt er oppskriften når Norges mestscorende lag avslutter sesongen på Ullevaal søndag.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

- Vi skal spille torpedo-fotball med høyt press og stor aggressivitet i gjenvinningen samt masse bevegelse og ballflyt. Om vi klarer å ha korte avstander mellom leddene og mye ballbesittelse, kommer vi til å dominere kampen slik vi ønsker, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no før sesongavslutninga mot Tromsø på Ullevaal stadion.

- Den forrige skikkelig gode kampen vår var mot Strømsgodset hjemme og vi ønsker å matche den prestasjonen på søndag.

Kjøp billetter til kampen her

Vålerenga tapte bortekampen mot Tromsø 1-2. Et forsmedelig tap som motiverer VIF-gutta før returkampen.

- Vi føler at vi har litt å revansjere etter tapet på Alfheim i vår. Analysetallene våre viser at det er den beste kampen vi har spilt i år uten å ha vunnet. Vi var vesentlig bedre enn dem den gangen, sier Andresen.

- På søndag satser vi alt på seier og ønsker å gi en god opplevelse til alle dem som kommer for å se vår siste kamp i 2010.

Mostander Tromsø kronet en god sesong da de fikk utdelt bronsemedaljene på Alfheim forrige søndag.

- De har vært gode i år, og har også hatt litt flyt slik som gode lag har. De har vært veldig gjerrige, godt organisert og solide defensivt. De har ikke scoret mange mål, men har hatt en del ettmålsseiere.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

Selv skal Vålerenga feire seriesølv på søndag.

- En sølvmedalje er helt klart verdt å feire, men det mest posistive med årets sesong er at vi har spilt flott fotball og utviklet oss voldsomt. Jeg føler vi har tatt en posisjon i norsk fotball. Nå vil vil utvikle oss videre og kommer enda nærmere gullmedaljen neste år.

Kjøp billetter til kampen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere