RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin vil se 90 gode minutter

Sist oppdatert:

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

Lørdag klokka 17.00 møter Vålerenga nyopprykkede Kongsvinger på Ullevaal stadion. Før kampen ligger Vålerenga på andreplass på tabellen, mens motstander Kongsvinger er plassert nest sist.

- Vi kommer ikke til å gå i noen undervurderingsfelle. Vi har spilt to kamper nå der vi bare har spilt en god omgang i hver kamp. Nå er fokuset å få en god prestasjon over 90 minutter igjen. Hvis vi spiller godt har vi en veldig god sjanse til å slå Kongsvinger, om vi ikke gjør det kan vi fort tape, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Det handler om å gjenskape gode prestasjoner, men på lørdag må vi også heve oss litt i forhold til de to siste kampene.

Andresen ønsker kjappere forflytning.

- Den individuelle forflytningen rundt den som har ballen må gå kjappere, det har gått for sakte i de siste kampene og da har vi ikke fått til spillet vårt. Samtidig må vi være modige og ta de sjansene som må til for å få spillet i gang.

På Ullevaal stadion ligger forholdene til rette for en god kamp. Gressteppet på nasjonalarenaen har aldri vært bedre. Andresen skryter av banemann og Vålerenga-supporter Thomas Nicolaysen.

- Banen er helt strøken. Vi var borte å applauderte banemannen i stad.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere