*Nettavisen* Nyheter.

Martine vant Top Model

- En sexy og verdig vinner, sier coach Jan Thomas om Top Model-vinneren til Side2.

26.11.08 14:31

(SIDE2:) Det ble til slutt Ålesundjenta Martine Lervik (17) som gikk seirende ut av årets «Top Model» og hun kunne først ikke tro det var sant.

Da Side2 tar en prat med vinneren forsøker hun å kjenne litt på følelsen da hun ble utropt som vinner i New York i sommer.

- Det føltes som en drøm da jeg forsto at det var jeg som vant, sier hun.

Se flere bilder av vinneren nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Trodde på Marita
17-åringen var helt sikker på at det var konkurrent Marita som kom til å vinne.

- Det virket som hun hadde større selvtillit enn meg og hun var selv så sikker på å vinne, forteller Martine og legger til at Marita psyket henne ut flere ganger.

Men New York ville ha Martine. Det er i den amerikanske storbyen at Martine sikret seg en kontrakt med modellbyrået Trump Agency - som blant annet har den norske supermodellen Siri Tollerød i stallen.

- Premieren kunne ikke vært bedre, men jeg vet ennå ikke når jeg reiser, sier hun som først vil bygge opp porteføljen i Europa.

For tiden gjør Martine en del modelloppdrag rundt om i Norge, mens hun forsetter skolegang med andre klasse på videregående i Ålesund.

- Til vinteren skal jeg gå under Oslo Fashion Week og det gleder jeg meg veldig til, sier hun.

Uventet
Finalen i New York tok allikevel en litt uventet vending da Frøydis trakk seg i siste liten.

- Jeg føler at det ikke lenger er riktig av meg å fortsette, og jeg velger derfor å trekke meg fremfor å ta opp en plass i konkurransen, sier Frøydis til et sjokkert dommerpanel.

Les mer her:Trekker seg fra Top Model

For Martine kom det også som et stort sjokk at Frøydis trakk seg, hun skulle gjerne ha sett at Marita måtte reist hjem fra den utvelgelsen.

- Jeg har stor respekt for Frøydis og hennes avgjørelse som var gjennomtenkt, sier Martine.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

- Veldig sexy vinner
Coach under «Top Model» er som kjent stylist og makeupartist Jan Thomas (41) - og til Side2 sier han at Martine lever etter hans motto.

- Den sultne ulv jager best, sier jeg alltid og det lever uten tvil Martine etter. Hun vil dette mer enn noen annen og er skikkelig sulten. Jeg er sikker på at hun vil ta karrieren til nye høyder i utlandet, sier han om årets vinner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver

Men diplomatisk som Jan er synes han at alle tre som kom til New York var verdige vinnere.

- Martine er veldig sexy til å være så ung og hun har en fantastisk kropp. Jeg er selvsagt veldig glad for at hun vant, sier han og tipper at hun vil gjøre det sterkt i utlandet.

Fjorårets vinner av modellkonkurransen, Kamilla, jobber for tiden som modell i Paris, mens finalist Polina har inntatt New York og er ansikt for Tommy Hilfiger.

Savner mer kreativitet
Jan Thomas elsker jobben sin og sier at han synes det har vært veldig moro å være med i denne runden også.

- Men både jeg og Vendela ville gjerne vært med involvert i det kreative og hadde mer tid slik at vi har sett enda høyere kvalitet på photoshootene med bilder jentene kunne bruke videre, og at både hår og makeup var av enda høyere kvalitet, sier han.

1220

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.