RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mary-Kate må på rehab - igjen

Sist oppdatert:
Et utagerende partyliv kan sende Mary-Kate Olsen rett inn på rehab for andre gang.

(YEYE): Om Mary-Kate blir innlagt, så er det i så fall ikke første gangen. Forrige gang var det fordi hun hadde spiseforstyrrelser. Nå er det altså alkohol og festing som kan gi henne et opphold på rehab.

Falt fordi hun var full
Den rike tvillingen har vært ute og festet hver kveld, og vitner sier at hun drikker alt for mye. For en stund tilbake falt skuespilleren utenfor en nattklubb når hun skulle prøve å gå inn i en bil.

Renset for alkohol
Ikke nok med det, men ifølge Star måtte den tynne tvillingene dra til et spa for å bli renset for alkohol. Kroppen til den lille damen tålte ikke all drikkingen og trengte derfor og få det ut av systemet.

Heath sin bortgang ble for mye
Mange påstår at den ville festingen fra Mary-Kate sin side har noe med Heath Ledger sin bortgang å gjøre. Ryktene hevder at Ledger og Mary-Kate skal ha hatt et kjærlighetsforhold og at Ledgers bortgang tok knekken på Olsen-tvillingen.

Fortsetter hun med dette livet, vil det nok gå galt for stjernen og kanskje ender hun opp som Amy Winehouse...

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere