RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mary trolig fadder for prinsen

Sist oppdatert:
Danmarks kronprinsesse har høy status verden over. Nå bekreftes det at både hun og Frederik kommer til dåpen av prins Sverre Magnus.

(SIDE2): - Jeg kan bekrefte at både kronprinsen og kronprinsessen kommer til Oslo for å delta i dåpen til prins Sverre Magnus, sier informasjonssjefen ved det danske hoff, Lis M. Frederiksen, til Aftenposten.

Som kjent var Haakon og Mette-Marit faddere da de danske kronprinsparet døpte sin sønn, prins Christian, for halvannen uke siden.

Fredrik var en av fadderne da Ingrid Alexandra ble døpt, så det er derfor stor sannsynlighet at både han og Mary har blitt spurt om å være faddere for Sverre Magnus, skriver avisen.

Det er foreløpig ikke kommet noen lister over faddere. Slottet vil offentliggjøre disse navnene når dåpen nærmer seg. Prins Sverre Magnus døpes i Slottskapellet 4. mars. Gudstjenesten blir ved biskop Ole Christian Kvarme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere