RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Masken som gir deg kjendisglød

Sist oppdatert:
Noen har gull i munn, andre i ansiktet. Gold mask brukes av kjendisene før fest. Vi testet den.

(SIDE2): Et av Hollywood-kjendisenes triks er å legge gullmaske før den røde løperen. Den forebygger aldringsprosessen og gir huden glød. Hva er vel mer perfekt enn skinnende hud før du skal på byen?

Slik fungerer den
- Du har noen få urenheter og utvidede blodkapillærer, som er de minste blodårene vi har, forklarer hudterapeut Elsebeth Engzelius ved Clinique Madeleine i Oslo.

Det første hun gjør er å rense ansiktet.

- Gold mask er bra for personer i alderen 30 år og oppover, men det er litt avhengig av hudtype. Dette er en anti-ageing behandling, men det er også viktig å forebygge.

Engzelius legger på en peeling og opplyser at det kommer til å prikke litt i ansiktet. Syrepeelingen fornyer huden, fjerner døde hudceller og gjør at behandlingen etterpå skal virke bedre.

- Det er mye mineraler i Gold mask. Mest oppbyggende er peptider som stammer fra biologiske ingredienser. Det er mineralene som skinner og gir gullfargen, sier hudterapeuten mens hun jobber.

Etter peelingen legges på en krem, som gir huden riktig PH-verdi igjen.

- Det er viktig med ekstrakter under masken. Det du har under gullmasken trekkes inn i huden.

Engzelius spør om undertegnede har klaustrofobi. Hun spør fordi Gold mask legges i hele ansiktet, men også over munnen og nedover halsen. Det smøres på et tykt lag, som føles ut som kald og myk yoghurt.

Det er ikke ubehagelig å få laget over munnen, men noe frustrerende å ikke kunne snakke. Masken stivner raskt til en gummikonsistens, og det føles deilig på huden.

Så er det bare å ligge taus i 20 minutter, og la den virke.

Når gummimasken dras av føles ansiktet elastisk og resultatet synes tydelig. Huden er myk, glatt og har fått et gyllent skimmer.

HVA: Petali di Luce er en anti-ageing ansiktsserie. Gold mask er en av behandlingene i denne serien. Inneholder aminosyrer, peptider, rødkløver og proteiner.

HVEM: Gold mask passer for alle, men mest effektiv for personer fra 30 år og oppover.

HVORFOR: Gold mask reduserer og forebygger aldringstegn. Og skal hjelpe mot «livløs» hud.

Nederst på siden kan du lese flere Side2-tester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere