RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maskerer kjendis-Norge i kveld

Sist oppdatert:
Petter Stordalen (45) inviterer nok en gang Kjendis-Norge til fest i sin private bolig.

(SIDE2): Fredag 16. mai inviterer Petter Stordalen, og kjæresten Gunhild Melhus (29), til en storslått fest i sin private bolig på Bygdøy.

Stordalen inviterer hvert år venner og kjente til fest dagen før nasjonaldagen. I fjor var tema for festen hvitt, men i år har hotellkongen valgt noe mer temperamentsfullt.

- Petters fester er alltid noe man husker i lang tid, og jeg ser virkelig fram til å delta også i år, har en av de inviterte sagt til «God kveld Norge».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Italienske teatermasker
Denne gangen er det maskefest, og alle gjestene har mottatt eksklusive masker fra Venezia med strutsefjær på i forbindelse med invitasjonen som ble sendt ut for cirka en måned siden.

Ifølge VG blir mennene oppfordret til å kle seg i smoking og åpen skjorte, mens kvinnene har større frihet. Det oppfordres derimot til å la seg inspirere av festens italienske masketema.

Eksklusiv dekor
Dekorasjonsarbeidet er allerede godt i gang, og det spekuleres i om det er det Cannes-baserte event- og dekorasjonsfirmaet «Deco Flamme» som står for dette, ifølge VG.

Tidligere i år fikk Stordalen plassert en nesten tre meter høy Buddah på eiendommen sin. Om dagen ser Buddahen grå og kjedelig ut, mens den om kvelden forandres til en lysende figur i grønt, lilla, blått og oransje.

Sjansen er stor for at gjestene vil kunne beskue den noe spesielle pynten på fredagens fest.

Les mer: Her er Stordalens kjempe-Buddha

Eksklusiv champagne
De omkring 250 inviterte gjestene blir servert fingermat fra Stordalens egen restaurant Eik, og kan slukke tørsten med eksklusiv Krüg-champagne.

Nesten like mange servitører som inviterte gjester, skal sørge for at alle får upåklagelig serverving.

Stordalen har også sendt ut nabovarsel, og har prøvd å «bestikke» naboene med en eksklusiv champagne som har blitt sendt ut i forkant av kveldens festligheter.

I 2006 fikk Stordalen problemer da han innviet sitt Choice-hotel på Frogner i Oslo. Under åpningen mottok hotellkongen klager fra naboene på grunn av høylytt festing.

Les mer: Naboklager til Petter

Kjendisgjester
En rekke kjendiser er invitert til den ettertraktede festen. Skuespiller Pia Tjelta (30) og Janne Formoe (32) har blitt sett på tidligere sammenkomster.

Underholdning vil i første rekke bestå av et innleid band, og Norske Talenter vinner Erlend Bratland vil også komme på besøk for å underholde gjestene.

- Ja, jeg skal synge for Stordalen i kveld. Jeg flyr tilbake til Oslo rett etter en annen opptreden. Jeg gleder meg veldig, sier Erlend ifølge TV 2 Underholdning.

og som tradisjonen tilsier vil Stordalen også i år holde en velkomsttale. I fjor sang Choice-sjefen Robbie Williams låten «Let Me Entertain You», men det er usikkert om han vil gripe mikrofonen også i år.

Side2 vil gi deg full rapport fra kjendisfesten i løpet av kvelden!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere