Gå til sidens hovedinnhold

Maskerer kjendis-Norge i kveld

Petter Stordalen (45) inviterer nok en gang Kjendis-Norge til fest i sin private bolig.

(SIDE2): Fredag 16. mai inviterer Petter Stordalen, og kjæresten Gunhild Melhus (29), til en storslått fest i sin private bolig på Bygdøy.

Stordalen inviterer hvert år venner og kjente til fest dagen før nasjonaldagen. I fjor var tema for festen hvitt, men i år har hotellkongen valgt noe mer temperamentsfullt.

- Petters fester er alltid noe man husker i lang tid, og jeg ser virkelig fram til å delta også i år, har en av de inviterte sagt til «God kveld Norge».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Italienske teatermasker
Denne gangen er det maskefest, og alle gjestene har mottatt eksklusive masker fra Venezia med strutsefjær på i forbindelse med invitasjonen som ble sendt ut for cirka en måned siden.

Ifølge VG blir mennene oppfordret til å kle seg i smoking og åpen skjorte, mens kvinnene har større frihet. Det oppfordres derimot til å la seg inspirere av festens italienske masketema.

Eksklusiv dekor
Dekorasjonsarbeidet er allerede godt i gang, og det spekuleres i om det er det Cannes-baserte event- og dekorasjonsfirmaet «Deco Flamme» som står for dette, ifølge VG.

Tidligere i år fikk Stordalen plassert en nesten tre meter høy Buddah på eiendommen sin. Om dagen ser Buddahen grå og kjedelig ut, mens den om kvelden forandres til en lysende figur i grønt, lilla, blått og oransje.

Sjansen er stor for at gjestene vil kunne beskue den noe spesielle pynten på fredagens fest.

Les mer: Her er Stordalens kjempe-Buddha

Eksklusiv champagne
De omkring 250 inviterte gjestene blir servert fingermat fra Stordalens egen restaurant Eik, og kan slukke tørsten med eksklusiv Krüg-champagne.

Nesten like mange servitører som inviterte gjester, skal sørge for at alle får upåklagelig serverving.

Stordalen har også sendt ut nabovarsel, og har prøvd å «bestikke» naboene med en eksklusiv champagne som har blitt sendt ut i forkant av kveldens festligheter.

I 2006 fikk Stordalen problemer da han innviet sitt Choice-hotel på Frogner i Oslo. Under åpningen mottok hotellkongen klager fra naboene på grunn av høylytt festing.

Les mer: Naboklager til Petter

Kjendisgjester
En rekke kjendiser er invitert til den ettertraktede festen. Skuespiller Pia Tjelta (30) og Janne Formoe (32) har blitt sett på tidligere sammenkomster.

Underholdning vil i første rekke bestå av et innleid band, og Norske Talenter vinner Erlend Bratland vil også komme på besøk for å underholde gjestene.

- Ja, jeg skal synge for Stordalen i kveld. Jeg flyr tilbake til Oslo rett etter en annen opptreden. Jeg gleder meg veldig, sier Erlend ifølge TV 2 Underholdning.

og som tradisjonen tilsier vil Stordalen også i år holde en velkomsttale. I fjor sang Choice-sjefen Robbie Williams låten «Let Me Entertain You», men det er usikkert om han vil gripe mikrofonen også i år.

Side2 vil gi deg full rapport fra kjendisfesten i løpet av kvelden!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget