RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Mass Effect 2» til Playstation 3?

(Bioware)
Sist oppdatert:
BioWare avslører at de jobber med titler til PS3.

I et intervju med Nowgamer forteller BioWare-sjefen Ray Muzyka at selskapet jobber med uannonserte titler til Playstation 3. Hvorvidt «Mass Effect 2» er planlagt til Sonys konsoll blir verken bekreftet, eller avkreftet.

Les anmeldelse:«Mass Effect 2»

– Alt vi har sagt vedrørende «Mass Effect» er at vi lanserte det til Xbox 360 og PC. Men å lage «Dragon Age» til PS3 var veldig moro, og jeg kan fortelle at vi jobber med flere uannonserte PS3-prosjekter for øyeblikket, sier Muzyka.

Dette betyr at jungeltelegrafen som produserer rykter om et «sci-fi»-epos til PS3 ikke blir arbeidsledig med det første.

Spillere liker PS3

I samme intervju sier Muzyka at å utvikle «Dragon Age» til PS3 var meget interessant.

Les anmeldelse:
«Dragon Age: Origins» (PC)

– Anmeldelsene viste at «Dragon Age» scoret litt høyere på PS3 versjonen, samt at «Dragon Age»-fans så ut til å ha PS3-versjonen som favoritt.

Les anmeldelse:
«Dragon Age: Origins» (Xbox 360, PS3)

– På mange måter representerer PS3 fordeler ovenfor Xbox 360, og Xbox 360 fordeler ovenfor PS3. De er begge gode plattformer, sier han.

«Mass Effect 3» på PS3?

Som kjent er «Mass Effect» ment som en trilogi, og Muzyka bekrefter at de har startet så smått å arbeide med «Mass Effect 3». Om siste del av den kritikerroste serien ender på PS3 eller ei gjenstår å se.

Les også:Ti ting vi liker med «Mass Effect 2»

– Målet er at spillere skal kunne fortsette deres «Mass Effect» erfaringer på PC og Xbox 360. Vi har ikke snakket om noen andre plattformer enda, avslutter Muzyka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere