RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Solum, Stian Lysberg (Scanpix)

Masseslagsmål med sverd i Oslo

Sist oppdatert:
Politiet leter etter fem mistenkte.

Fire personer er brakt til legevakten med kuttskader og slagskader etter et masseslagsmål med sverd eller sabler på Trosterud onsdag kveld.

- Slagsmålet oppsto i nærheten av T-banen og en klubb som ligger der. Vi vet ikke noe om foranledningen til slagsmålet, sier operasjonsleder Britt Homb-Døviken til Nettavisen.

Torsdag morgen leter politiet fortsatt etter fire-fem personer, og de kjenner identiteten til minst to av dem.

- Vi har oppsøkt noen adresser natt til torsdag, men så langt har jakten vært resultatløs, sier vaktleder Jon Rune Lande ved sentralvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Ingen av de involverte ble alvorlig skadd. Politiet opplyser at den yngste var rundt 16 år gammel. De fleste er rundt 20 år gamle.

Til Nettavisen sier Homb-Døviken at de mistenkte er av vietnamesisk og pakistansk opprinnelse.

- De er høye og mørkkledte og to av dem skal være iført grå hettegensere. Vi tror vi vet navnet på to av de mistenkte. De skal være født i årene 1990-1993, sier hun.

Tidlige opplysninger Nettavisen kjenner til, tydet på at én eller flere av ofrene skulle ha fått kappet av fingrene sine med sverd i slagsmålet.

- Ingen fingre er kappet av. Vi leter ikke etter legemsdeler, og de fire som er brakt til legevakten har alle fingre intakt, sier Homb-Døviken.

Politiet fikk melding om slagsmålet 21.03 og ønsker foreløpig ikke å gå i detalj om hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere