RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Masseslagsmål på skole

Sist oppdatert:
En flokk med ungdommer brakte sammen i et møljeslagsmål på Kleppestø ungdomsskole tirsdag.

(iBergen.no) En elev ved ungdomsskolen skal ha fått kraftig juling av to personer som er elever ved Askøy videregående skole som ligger like ved.

Trolig dreier det seg om et hevnoppgjør. De to eldre elevene skal ha kommet til ungdomsskolen ene og alene for å banke opp tenåringen. Flere personer skal ha vært involvert i slagsmålet som vokste seg stadig større sekund for sekund.

- Det startet med tre, fire stykker, men utvidet seg til å være rundt 15-20, anslår rektor ved Askøy ungdomsskole, Øystein Holmelid.

- Slagsmålet var foranlediget av ufin munnbruk. Etterhvert gikk de involverte og samlet flere for å delta i kampen. Istedenfor å blande en lærer inn for å skille dem, ringte vi heller politiet, som ligger i nabobygningen. Da løste problemet seg. Elevene snakket med politiet og jeg tror de har forstått alvoret nå, sier Holmelid.

Politiet ble tilkalt og kom til skolen like før klokken 12.00. Situasjonen roet seg da ned.

- De involerte blir ikke tatt med av patruljen som er på stedet. Om noen eventuelt blir brakt inn til avhør senere, gjenstår å se, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.ibergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere