RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Massiv Orkla-støtte til Tønsberg Blad

Sist oppdatert:
Tønsberg Blad får støtte fra Orkla-redaktører for at avisen ønsker å bringe "Boplikt-saken" inn for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg. De synes at Halvor Stenstadvold har oppført seg lite lurt.

Orkla-redaktører Dagens Næringsliv har vært i kontakt med, støtter gjennomgående sjefredaktør Marit Haukom i Tønsberg Blad.

Sjefredaktør i Varden, Sigmund Kydland, synes Stenstadvolds kritikk er lite klok.

Sjefredaktør i Sandefjords Blad, Leif Magne Flemmen, oppfatter innlegget fra Stenstadvold som en korreks og en lite klok handling.

Redaktør i Gudbrandsdølen Dagningen, Kristian Skullerud, mener konsernlederen blander kortene og at det er uheldig at han blander seg inn i redaksjonelle anliggender.

Sjefredaktør i Fredriksstad Blad, Erling Omvik, synes også innlegget er uklokt, siden det ikke er mulig å skille privatpersonen Stenstadvold fra styreleder-vervet.

Sjefredaktør i Romsdals Budstikke, Arnt Sommerlund, støtter Tønsbergs Blad i å gå til menneskerettighetsdomstolen for å få en prinsipiell vurdering av saken, fordi Høyesterettsdommen betyr en innskrenkning for lokalavisjournalistikken.

Både Erik Amlie og Tore Stangebye, begge Orkla Medias representanter i styret i Tønsberg Blad, støtter forslaget om å gå til menneskerettighetsdomstolen.

Også administrerende direktør i Orkla Media, Jan Lindh, sier til DN at Orkla Media har et annet syn enn Halvor Stenstadvold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere