Massiv politijakt i England på 21-åring etter trippeldrap

En 21 år gammel mistenkt mann jaktes i England etter at en familie på tra ble funnet knivdrept i sitt eget hjem i Oxfordshire.

En 21 år gammel mistenkt mann jaktes i England etter at en familie på tra ble funnet knivdrept i sitt eget hjem i Oxfordshire. Foto: Ben Birchall

Mistenker 21-åring for å ha knivdrept moren, lillesøsteren og morens kjæreste.

24.05.15 22:49

Lørdag kveld fant politiet den mistenktes halvsøster Derin Jordon (6), mor Janet Jordon (48) og hennes partner Philip Howard (44) drept i familiens hjem i Didcot i Oxfordshire i England.

Politiet har ennå ikke konkludert med hva som er årsaken til dødsfallene, men sier at de tre familiemedlemmene sannsynligvis ble knivstukket. Flere engelske medier melder at væpnet politi jakter på 21-åringen.

Mistenkte er fra området og en kjenning av politiet, og i et pressemøte lørdag kveld sier politiinspektør Chris Ward at «det er svært viktig at de finner ham så raskt de kan». Han legger til at 21-åringen har en særegen edderkopptattovering på venstrehånden, og ber folk om å ta umiddelbar kontakt med politiet eller ringe nødtelefonen 999 hvis de ser han.

Politiinspektør Chris Ward offentliggjorde navnene på de tre avdøde, Janet Jordan (48) Philip Howard (44) og Derin Jordan (6), i et pressemøte lørdag. Foto: Ben Birchall


Rystet nabolag

Sheila Welch, som bor i nabolaget hvor drapet fant sted, sier at familien kun hadde bodd på adressen i noen måneder.

- Jeg så de av og til - en nydelig mor og en liten jente. De så alltid så lykkelig ut, sier Welch til Daily Mail. Hun legger til hun er oppskaket over situasjonen, og at det hele er veldig traumatisk.

En tidligere nabo som bor i nærheten av familiens forrige hjem sier at Janet alltid var ute og syklet med datteren Derin:

- Hun var alltid så hyggelig, og brukte å smile og si «hei» når hun så deg i gaten, sier han.

Janet Jordan (48), hennes datter Derin, og Philip Howard (44) ble knivdrept i sitt hjem i Oxfordshire lørdag. Nå jakter politiet på den mistenkte drapsmannen, som er en kjenning av politiet, sønn av Janet Jordan og halvbror til seksåringen. Foto: Thames Valley Police/Privat/Facebook


På Instagramprofilen har 21-åringen postet bilder hvor han holder både kniv og øks, samt poserer med knivblad tydelig inspirert av X-men karakteren Wolverine. Facebook-profilen hans inneholder også en statusoppdatering hvor han skriver: «Lei av å bli behandlet som dritt».

I en artikkel på Sky News heter det at over 100 politimenn er involvert i søket etter 21-åringen. Politiinspektør Ward tror ikke Jed er noen fare for samfunnet, men på grunn av situasjonen de står overfor er det viktig å finne han så fort som mulig.

Det har blitt lagt blomster og bamser ved stedet hvor knivstikkingen fant sted.

Foto: Ben Birchall

Foto: Ben Birchall

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.